Om oss

Solcellesystemer AS

Solcellesystemer AS er certifisert installatør for Solarwatt GmbH i Norge. Solarwatt er en av Europas ledende bedrifter innenfor solcelleteknologi.  Solarwatt GmbH har vunnet flere priser for sin produktutvikling samt innovative teknologi. Selskapets løsninger kommer høyt opp i tester i forhold til ytelser og levetid. For enkelt løsninger for hytter har vi samarbeid med Naps Solar. Deres komplette hytteløsnigner har topp kvalitet i segmentet. Solcellesystemer AS har som mål å levere de optimale energi løsninger av solceller med god design, for landbruk, privat og næring.

Vår kompetanse

Våre ansatte har  lang erfaring fra kraftbransjen, elerktrisk engeneering og nett sikkerhet. Det gir oss god innsikt i hva som er optimale løsninger for deg, og hvor det er mulig å hente gevinst på dine solcelleer. Vi kan prosjektere solceller som opererer med størst mulig margin i forhold til Strøm og nettselskap. Solarwatt er garanti for vår kompetanse.

Ta kontakt slik at vi sammen kan finne den mest lønnsomme løsningen for ditt tak.

Vi løser dine behov

Gjennom våre erfaringer innen bygg og energi kan vi gi deg en lønnsom solenergi løsning. Vår kunnskap sikrer verdiskapning og bærektaftig energi  for et bedre miljøet. Solen leverer i løpet av 45 minutter nok energi på jorkloden til å dekke hele menskehetens behov i et år. Vi har kunnskap og erfaring til å utnytte denne resurrsen for deg.

Gjennom samarbeidet med Solarwatt, tilbyr vi en av markdets abolutt beste garanti og forsikrings ordning for solceller, ta kontakt for detaljene