Om oss

Solcellesystemer AS

Solcellesystemer AS er certifisert installatør for Solarwatt GmbH i Norge. Solarwatt er en av Europas ledende bedrifter innenfor solcelleteknologi.  Solarwatt GmbH har vunnet flere priser for sin produktutvikling samt innovative teknologi. Selskapets løsninger kommer høyt opp i tester i forhold til ytelser og levetid. Solcellesystemer AS har som mål å bli ledende i Norge innenfor leveranse av løsninger til industri, landbruk og private husholdninger.

Vår kompetanse

Gjennom våre ansatte har vi over 10-års erfaring fra kraftbransjen. Det gir oss god innsikt i hva som er optimale løsninger for deg, og hvor det er mulig å hente gevinst på dine solcelleer. Hvordan solceller kan opereres med størst mulig margin i forhold til Nordpool og nettoperatørene. Solarwatt er garanti for vår kompetanse innen riktig montering.

Ta kontakt slik at vi sammen kan finne den mest lønnsomme løsningen for deg.

Vi løser dine behov

Gjennom våre erfaringer innen bygg og energi kan vi gi deg en lønnsom solenergi løsning. Vår kunnskap sikrer verdiskapning og bærektaftig energi  for et bedre miljøet. Solen leverer i løpet av 45 minutter nok energi på jorkloden til å dekke hele menskehetens behov i et år. Vi har kunnskap og erfaring til å utnytte denne resurrsen for deg.

Gjennom samarbeidet med Solarwatt, tilbyr vi en av markdets abolutt beste garanti og forsikrings ordning for solceller, ta kontakt for detaljene