Vintertilbud Norgespakken

Vintertilbud Norgespakken

Avtal Norgespakken Solcellesystem og få det levert før våren.

Vi har vintertilbud, ved avtale før 2018.

Norgespakken består av høy kvalitets produkter med markedets beste garanti og forsikring inkludert. Informasjon om vår omfattende garanti og forsikring sender vi med tilbudet.

*Norgespakken vanlig koster bare:   55.000 kr  –  *Norgespakken premium med sorte solcellepaneler er:  59.000 kr

Trykk her og din engen Norgespakken solcelleanlegg i tilbudet får du informsajon om din eiendom

Disse solcellesystemene produserer 4,9 kWp strøm som tilsvarer nesten 5ooo kw/h  per år på østlandet.  Det gir en strømpris på 40 øre/kWh

 

Norgespakken er et komplett solcellesystem til hus for montering på skråtak med alle typer tak som, takstein, takplater eller asphaltplater. Norges pakken leverer dekker 30 m2 takflate. I pakken er det monteringsutstyr, solcellepanel, inverter (omformer), og kabler.

I Norge er nettleien og avgifter for strøm det dyreste delen av strømregningen, er det derfor mest lønnsomt å produsere strøm til kun eget forbruk. Prisen av nettleie og strømpris sammen med avgifter til staten er 70 øre/kWh. Du får strøm for 180.000 med denne løsningen nesten 3 ganger investeringen.

Prisene er uten montering av solsystemet. Vi har gode tilbud på dette også.

Norgespakken er :

  • 18 stk. SOLARWATT 60P Blue 265Wp Solcellepanel
  • 1 Stecagrid 4200 inverter
  • Monteringssystem Standard for taksten
  • Kabeler for tilkobling ditt strømnett

Vårt tilbud for denne løsningen med markedets beste garanti 25 år på produkt og 5 år forsikring, vi garanterer derfor mer produksjon en andre.          *Prisen er etter støtte fra Enova som alle boliger er kvalivisert for. (Vi hjelper med dette)