Vintertilbud Norgespakken

Vintertilbud Norgespakken

Avtal Norgespakken Solcellesystem og få det levert før våren.

Vi har vintertilbud, ved avtale i januar 2018.

Norgespakken består av høy kvalitets produkter med markedets beste garanti og forsikring inkludert. Informasjon om vår omfattende garanti og forsikring sender vi med tilbudet.

*Norgespakken vanlig koster bare:   57.000 kr  –  *Norgespakken premium med sorte solcellepaneler er:  59.000 kr

Trykk her for tilbud på Norgespakken solcellesolcellesystem

Disse solcellesystemene produserer 4,8 kWp strøm som tilsvarer nesten 5ooo kw/h  per år på østlandet.  Det gir en strømpris på 40 øre/kWh

Norgespakken er et komplett solcellesystem til hus for montering på skråtak med alle typer tak som, takstein, takplater eller asphaltplater. Norges pakken leverer dekker 30 m2 takflate. I pakken er det monteringsutstyr, solcellepanel, inverter (omformer), og kabler.

I Norge er nettleien og avgifter for strøm det dyreste delen av strømregningen, er det derfor mest lønnsomt å produsere strøm til kun eget forbruk. Prisen av nettleie og strømpris sammen med avgifter til staten er 70 øre/kWh. Du får strøm for 180.000 med denne løsningen nesten 3 ganger investeringen.

Prisene er uten montering av solsystemet. Vi har gode tilbud på dette også.

Norgespakken er :

  • 18 stk. SOLARWATT 60P Blue 265Wp Solcellepanel
  • 1 Stecagrid 4200 inverter
  • Monteringssystem Standard for taksten
  • Kabeler for tilkobling ditt strømnett

Vårt tilbud for denne løsningen med markedets beste garanti 25 år på produkt og 5 år forsikring, vi garanterer derfor mer produksjon en andre.          *Prisen er etter støtte fra Enova som alle boliger er kvalivisert for. (Vi hjelper med dette)