Utenpåliggende Solceller

Våre utenpåliggande solcelleløsninger er produkter fra det velrennomerte  SOLARWATT som har 20 års erfaring innen solenerg. Vi leverer solceller med 30års garanti og et nøytralt uteseende. Vi tror på å levere produkter av høyeste kvalitet, fordi vi vet at kvalitet alltid lønner seg i det lange løp.

For montering av utenpåliggende solceller, har vi løsninger for alle typer takbelegg. Fra skiver tak til moderne takplater. Hvert monterings system beregnes individuelt med gjeldende snø og vindlast. Slik at du får den beste løsningen.

Solcellene vi tilbyr leveres en komplett linje av solcellepaneler. SOLARWATT var den første i verden til å produsere solceller med glass både foran og bak. Allerede i 1998 produserte de første glass/glass modul i SOLARWATT sine fabrikker. I dag har teknologien blitt forbedret slik at vi nå kan tilby 30 – års produktgaranti og 30 års lineær effekt garanti på 87 %.

For alle systemer med glass/glass modulene også en 5 års full dekning forsikring for å dekke blant annet tap av produksjon på grunn av lav solstråling og skader på systemkomponenter. Solar pakken er komplett med fotovoltaiske moduler, inverter, monteringssystemer og kabler. Snø og vindlast beregning for dagens forhold er inkludert. Hvert system er tilpasset og beregnet for taket ditt. Alle solcellemoduler er pluss sorteres det vil si at effekten er alltid lik eller større enn den virkning man betaler for.